Website, tekst & fotografie, alles wat je nodig hebt voor een website met de wow-factor. En dat allemaal binnen een week!

W.T.F.

actie in de taxi

Voor iedereen die zich via deze link aanmeldt, geldt de bring a friend-prijs,
en dus 200 euro korting per persoon!:

Je betaalt 2200,- voor een W.T.F. website, of je nu alleen komt of met z’n tweeën.

DUS MELD JE SNEL aan! en houd je inbox in de gaten!

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik wil de intake en fotoshoot graag op een eigen gekozen locatie doen, kan dat ook?

Ja, zeker! Dit kun je aangeven in je aanvraag of tijdens het kennismakingsgesprek. Houd er wel rekening mee dat de door jou gekozen locatie duurder kan zijn dan de vaste locaties waar we normaal heengaan. Dit kan extra kosten met zich meebrengen. Uiteraard bespreken we dit uitgebreid vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kan ik het beste aandoen voor de shoot?

Trek vooral iets aan waar jij je lekker in voelt. Iets dat comfortabel zit en goed jouw persoonlijkheid laat zien. Houd je van strak en zakelijk en wil je dat ook uitstralen met je bedrijf? Draag dan je favoriete pak met je meest fancy blouse. Maar ben je meer het type dat op slippers loopt en het liefst een tuinbroek draagt, doe dat dan lekker aan! Wil je beide? Dat kan, want tijdens de shoot is één kledingwissel mogelijk. En kom je er echt niet uit? Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen we eventuele kledingstress met je doorspreken.

komen er nog extra kosten bij kijken?

What you see is what you get! Er zijn dus geen extra kosten, tenzij je er zelf voor kiest om gebruik te maken van onze add-ons. Dat kunnen zijn extra pagina’s, een webshop, meer foto’s of teksten voor je social media. Zie het roze kadertje met ‘I want more!’ hierboven voor meer info.

wat moet ik allemaal aanleveren van tevoren?

Na ons kennismakingsgesprek sturen we je een intakeformulier waarin we je alvast wat vragen stellen, zodat we goed voorbereid voor je aan de slag kunnen gaan op de Creation Day. Handig is als je dan ook al je logo en eventuele branding guide mee kunt sturen, want dan kunnen we dat verwerken op jouw website! Ook vragen we je van tevoren om de inlogegevens van je hostingpartij, zodat de techniek op je domeinnaam al kan worden klaar gezet.